Van Gils Exclusive gaat wijzigen

Het Van Gils Exclusive programma stopt in de huidige vorm per 1 oktober 2018. Tot dat moment kunt u van het programma gebruik maken zoals u gewend bent. Tot 9 oktober 2018kunt u nog inloggen en uw puntensaldo checken. Uw spaartegoeden en vouchers vervallen per 9 oktober 2018. Wissel deze dus tijdig in via de webshop of in één van onze Brandstores.

Er wordt nog nagedacht over een waardige opvolger van het loyalty programma wat past bij de nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden. Hiervan houden we u uiteraard op de hoogte. 
 

Waarom lid worden?

  • Je spaart punten bij iedere aankoop in één van de Van Gils Brandstores én op de Van Gils webshop
  • Je blijft op de hoogte van het laatste fashion news
  • Je ontvang exclusieve en persoonlijke aanbiedingen per mail
  • Meld je nu aan en ontvang €10,- shoptegoed!

Hoe werkt het huidige programma?

Spaar 5% over iedere aankoop bij één van de Van Gils Brandstores of op de Van Gils webshop. Iedere gespaarde euro staat gelijk aan 1.000 punten en bij een saldo van 12.500 punten ontvang je een voucher van €12,50. Deze voucher kun je vervolgens verzilveren in een van onze Brandstores of de webshop. Er geldt bij inwisseling van deze voucher een minimale besteding van 50 euro, en de voucher is 2 maanden geldig.

Via de Van Gils nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van het laatste aanbiedingen en fashion trends. 


Member worden?

Aanmelden en profiteren met korting op uw volgende aankoop kan tot 1 oktober 2018, klik op registreer of bezoek één van onze Brandstores.